Babymassage-special

Babymassage kan je helpen nog meer op elkaar ingespeeld te raken en je kleintje beter te leren begrijpen.

Regelmatig start er een babymassage special van twee lessen waarin je een uitgebreide algehele lichaamsmassage leert. Dit zijn de eerst volgende data:

* vrijdag 24 november en 1 december 10:30 – 12:00
* donderdag 14 en 21 december 10:30 – 12:00
* maandag 12 en 19 februari 11:00 – 12:30
* dinsdag 10 en 17 april 10:30 – 12:00
* dinsdag 5 en 12 juni 10:30 – 12:00

De eerste les is een basisles met theorie, het oefenen van de technieken en een gedeeltelijke massage voor je baby. Ook krijg je in les één informatie over hoe massage kan helpen bij krampjes. De tweede les frissen we de theorie kort op en geef je je baby een totale lichaamsmassage. Deze opzet leent zich er voor dat je les twee vaker kunt volgen.

vaik-mas_M-300x235

Wat is de beste leeftijd?
Ieder kindje is weer anders, maar een richtlijn is dat de eerste les na de zesde week na geboorte is. Bij jongere kindjes geeft een gehele lichaamsmassage nog te veel prikkels, zij kunnen dat nog niet verwerken en zullen waarschijnlijk onrustig worden. Daarna heb je een heel aantal maanden waarin jij en je baby van massage kunnen genieten. Als het moment aanbreekt dat de baby gaat kruipen is de omgeving zo interessant dat het niet handig is om te gaan starten met de massage, baby’s die het gewend zijn vinden het soms nog wel fijn om door te gaan.

Kosten bedragen €35,00 of 3 strippen, je krijgt een boekje mee met theorie en een stap voor stap massage-handleiding. Je kunt je plekje reserveren via een mail aan Gemma via gemma@neo-yoga-delft.nl. In plaats van zelf met je baby te komen kan ook bijvoorbeeld papa, oma of een andere verzorger de cursus volgen. Als je later alleen les twee nog een keer wilt volgen betaal je de lesprijs en kun je je ook via de mail opgeven.

logo RGDB Babymassage

Gemma is aangesloten bij het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage.